Hordaland Seilkrets

Kurs: forbundsdommer - regattasjef

Norges Seilforbund, med Hordaland Seilkrets som teknisk arrangør, har gleden av å invitere til kurs for dommere og arrangører på nivå III i Bergen.  Planlagt tidsprogram er Lørdag og søndag 2. & 3. februar 2019.

Forhåndskunnskaper:
For begge kursene kreves autorisasjon på nivå II og 2 års praksis.
 
Kursprogram:
Program for kursene vil bli annonsert på NSFs hjemmeside i nær fremtid.
 
Sted:
Klubbhuset Dokken i Bergens Seilforening.
 
Kontingent:
Kursavgiften er kr. 1500,-.  Den inkluderer lunsj samt kaffe og mineralvann.  Avgiften faktureres deltagernes forening før kursstart.
Alternativt tidsprogram:
 
Kretsen har tidligere mottatt mange henstillinger om å avholde disse kursene på kveldstid på ukedager.  Forholdet nå er imidlertid at disse to kursene annonseres over hele landet, og da er kveldskurs ikke praktisk mulig.  Skulle det imidlertid vise seg at det ikke tegner seg deltagere fra andre kretser, kan HSK og NSF prøve å tilby disse kursene på kveldstid.  De som er avhengige av en slik løsning kan melde fra om det til  Hordaland Seilkrets v/ Finn Espeseth, e-mail finn.espeseth@jaegerbil.no innen 15. Januar 2019.
 
Påmelding:
Interesserte kan melde seg på på Min Idrett.
Påmeldingen benytter MinIdrett, lag ny bruker hvis du ikke er det fra før av. Er du medlem av seilforening - pass på at du er registrert mot din klubb. Les mer her: https://itinfo.nif.no
 
Meld også fra til Finn Espeseth, selv om du benytter Minidrett.
 
Kontakt:
Ta gjerne kontakt med Utdanningsutvalget i HSK v/ Kjell Henanger, dersom du har spørsmål.
kjell@henanger.com, tlf 9262 5555.